Ако сте жена, която чете това, искаме да си отговорите

...
 
 
Ако сте жена, която чете това, искаме да си отговорите
Коментари Харесай

Как да накараме мъжа да ревнува по ПРАВИЛНИЯ начин

 

 

Ако сте жена, която чете това, желаеме да си отговорите почтено на следния въпрос: Колко пъти сте мислили да накарате мъж да ревнува?

 

Истината е, че от време на време (но единствено понякога) това е единственият метод да привлечете мъжкото внимание. Ето за какво.

През множеството време това са трите съществени аргументи, заради които дамите биха желали да накарат мъжа да ревнува:

 

Вие сте във връзка и той ви приема за даденост.

 

Той е някогашният ви другар и желаете той да страда (или да видите дали към момента му пука за теб).

 

Имате огромна обвързаност към този човек и желаете да привлечете вниманието му и да разберете дали и той ви харесва.

 

Ето по какъв начин да накарате един човек да ревнува и да ви желае повече

Забележка: Това работи САМО, в случай че той в действителност ви харесва и го е грижа за вас.

 

Да накараш мъж да ревнува е като да започнеш да живееш най -добрия си живот.

Винаги, когато някой спомене за това, че желае да накара приятеля си или мъжа си да ревнува, първото нещо, което идва на разум, е да бъдеш с различен мъж, да публикуваш свои фотоси с различен мъж и така нататък, нали?

 

Макар че тази „ антична “ техника за предизвикателство на мъжката ревнивост работи всякога, това надалеч не е единственият метод и постоянно това въобще не е вярното нещо.

 

И по този начин, по какъв начин да накарате един човек да ревнува по ПРАВИЛНИЯ метод?

 

На първо място, би трябвало да разберете, че да го накарате да ревнува, не значи да съблазните приятелите му или да се преструвате, че имате нещо съществено с вашия сътрудник, тъй че мъжа ви да се ядоса и да се скапе.

 

Най –важното, с цел да го накараш да ревнува, е да започнеш да живееш най -добрия си живот.

 

Под това имам поради да се забавлявате както с приятелите си, по този начин и с приятелките си, да се грижите за себе си, да споменавате някогашния си няколко пъти (приложимо за тези във връзка) и други неща в този смисъл.

 

Да го накараш да ревнува, значи да ПРАЗНУВАШ ЖИВОТА и да му покажеш, че можеш да бъдеш еднообразно щастлива със или без него.

 

Да, напълно просто е – покажете на мъжа до вас какъв забавен живот имате с толкоз доста вълнуващи неща, които се случват.

Когато осъзнае всичко това, той ще ИСКА да бъде част от него или ще СЪЖАЛЯВА да ви загуби.

Ако желаете да накарате мъжа да ревнува и да ви желае повече, би трябвало да бъдете себе си и да живеете по този начин, като че ли той не съществува.

Няма значение дали не можете да заспите през нощта, тъй като не можете да спрете да мислите за него или да проверявате профила му хиляди пъти дневно или да вършиме други неща, които хората вършат, когато в действителност харесват някого.

Докато той не знае нищо за това, няма значение. Докато не го вършиме ваш приоритет, вършиме го ПРАВИЛНО.

Ето още един скъп съвет: Ако желаете да накарате някогашния си да ревнува, най -добре е да се преструвате, че сте срещнали някой нов и че той ви прави щастлива.

След като осъзнае това, той ще се почувства като че ли не е задоволително способен да ви направи щастлива и ще желае да потвърди противоположното. (Съжаляваме мъже, само че мъжкото его в действителност е нежно нещо.)

 

Друг значим аспект

на това да накараме мъж да ревнува е да знаем по кое време сме съумели да го създадем. Ето един забавен факт: Момчетата не обичат да демонстрират ревнивост и по някакъв метод се срамят от това. Защо?

 

Защото като ви покаже, че ревнува, той знае, че ВИЕ съдебна техническа експертиза ПОБЕДИЛА. Накарала сте го да се усеща трагичен и да съжалява, че ви приема за даденост.

Поради това мъжете ще създадат всичко допустимо да скрият признаците си на ревнивост непременно.

 

Те ще се преструват, че не им пука за това, че разговаряте с някакъв инцидентен човек или имате момичешка вечер, когато в реалност те постепенно умират от ревнивост.

 

При всичко казано, ето някои фини признаци, че той крие ревността си, на които би трябвало да обърнете внимание, когато се пробвате да го накарате да ревнува:

 

 

Той прави физиономии и ахна, когато говорите за различен човек

Изведнъж става прекомерно сладостен и обаятелен

Той работи напълно мъжествено и жестоко

Той също по този начин флиртува внезапно с други дами

Накратко – най -сигурният знак, че те ревнуват, е неочаквана смяна в държанието им.

Това е по този начин, тъй като те осъзнават, че нещо би трябвало да се промени, в случай че желаят да те запазят в живота си или да те завоюват.

Така ще разберете, че той ТОТАЛНО ревнува, само че го крие. Ако забележите голяма смяна в напъните му, тогава знайте, че „ задачата “ е сполучлива.

А по-нататък…знаете по какъв начин.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР